5/6/09

Πακιστανοί σκόρερ στο χόκεϊ και τη ζωή

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΚΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Ο Πακιστανικός Αθλητικός Όμιλος Χόκεϊ SouthAsian κάθε χρόνο διοργανώνει φιλικό τουρνουά Χόκεϊ Ανδρών στη μνήμη του σημαντικού εκπροσώπου της Πακιστανής κοινότητας στην Ελλάδα και μεγάλου ευεργέτη του αθλητισμού, Ρατζά Ζαφέρ Κεγιάνη,με τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων της Αθήνας που διαθέτουν τμήματα Ανδρών.

Εφέτος, με την πολύτιμη βοήθεια του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων και ιδιαιτέρως με τη συμβολή του προέδρου του οργανισμού Αλέκου Περάκη, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Στο τουρνουά που διεξείχθει το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου στο γήπεδο του κέντρου νεότητας Αγ. Αναργύρων, συμμετείχαν 4 ελληνικές (Α.Ο.Χ. Υμηττού - Αστέρας Αγ. Αναργύρων - Α.Ο.Χ. Αγ. Ανδρέα - Α.Ο.Χ. Αναβρύτων) και 2 πακιστανικές ομάδες (Pak.RED-Pak.GREEN).

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Οι προκριματικοί αγώνες έγιναν το Σάββατο και οι ημιτελικοί μαζί με τον τελικό, την Κυριακή.

Στους προκριματικούς αγώνες προκρίθηκαν, αήττητοι, ο Αστέρας Αγ. Αναργύρων και η Πακιστανική ομάδα RED.

Στον τελικό, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κέρδισε η Pak. RED με σκορ 3 – 0, το νικητή του περσινού τουρνουά Αστέρα Αγ. Αναργύρων.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων Νίκος Σαράντης, ως επίσημος προσκεκλημένος. Παράλληλα παραβρεθήκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της Πακιστανικής κοινότητας, ενώ ήταν αξιοσημείωτη η παρουσία μεταναστών που αγαπούν το άθλημα. Με την ολοκλήρωση του τελικού, ακολούθησε η τελετή απονομής. Ο σπόνσορας του Πακιστανικού Αθλητικού Ομίλου Χόκεϊ, KingGroupOfCompanies, (Εταιρία τηλεπικοινωνιών) προσέφερε πριμ 500 € και 300 €, στην Pak. RED και στον Αστέρα Αγ. Αναργύρων αντίστοιχα.

Οι διοργανωτές τιμήσανε με τιμητικές πλακέτες, τον Δήμαρχο Αγ. Αναργύρων και τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού. Το τουρνουά τελείωσε με τη δέσμευση των διοργανωτών πως θα επαναληφθούν τέτοιες λαμπρές εκδηλώσεις, που διασφαλίζουν τη σύσφιξη των σχέσεων και μέσα από την ευγενή άμυλα τιμούν τον αθλητισμό και γενικότερα το χόκεϊ.