3/6/09

Οι μικροί αθλητές, εντυπωσίασαν με την προσπάθεια και το ζήλο τους

ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Την Κυριακή 24 Μαΐου ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αγίων Αναργύρων διοργάνωσε στο ανακαινισμένο Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, την ετήσια Γιορτή Γυμναστικής.
Στη γιορτή συμμετείχαν περισσότερα από 160 παιδιά, κορίτσια και αγόρια, από τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου και συγκεκριμένα από τα τμήματα:
Ρυθμικής Γυμναστικής
Ενόργανης Γυμναστικής
Μαζορέτες
Το κατάμεστο γήπεδο ξεχείλισε από χρώματα, μουσικές και γέλια, καθώς τα 14 προγράμματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και οι θεατές γοητευμένοι και συνεπαρμένοι από την μαγεία της ζεστής βραδιάς συμμετείχαν με το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Οι μικροί αθλητές, ηλικίας από 5 έως 17 χρονών, εντυπωσίασαν με την προσπάθεια τους και το ζήλο που έδειξαν για να εκτελέσουν με ακρίβεια τις ασκήσεις τους, υπό την καθοδήγηση πάντα των προπονητών τους και συγκεκριμένα, της Παναγιώτας Κολοκυθά και του Γιώργου Παπαλαζάρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλη Νίκος Σαράντης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Αλέκος Περάκης, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Φλώρος Κοντοπίδης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μαρίνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαξούρας.
Τη βραδιά έκλεισε ο Πρόεδρος του Οργανισμού ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του, τίμησε τους προπονητές για την συνεργασία τους και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης για την πολύτιμη συμβολή τους στο στήσιμο και τη ροή της γιορτής.
Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Η εκδήλωση καλύφθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι «channel 10».