11/5/09

«Δώστε το λόγο στο λαό, κ. Καραμανλή»

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΤΕ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΛΑΟ, κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»

Από τη χθεσινή ομιλία του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κοζάνη
1. «Περίμενα από τον πρωθυπουργό, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αντί να επιτίθεστε κάθε μέρα στο ΠΑΣΟΚ και σε μένα προσωπικά, με ψέματα και ύβρεις, αντί να κρύβεστε πίσω από μια άγονη παρελθοντολογία, αντί να προωθείτε την πόλωση για να συσπειρώσετε τους δικαιολογημένα απογοητευμένους από την πολιτική σας οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, θα έπρεπε να πείτε την αλήθεια και να απολογηθείτε. Θα έπρεπε να είχατε προχωρήσει με διαφάνεια στο ξεκαθάρισμα αυτών των υποθέσεων. Δεν το κάνατε».
2. «Σας καλώ σε μια λύση δημοκρατική. Ελάτε να πάμε στο λαό. Προκηρύξτε εθνικές εκλογές. Δώστε τη δυνατότητα στο λαό μας, να μας κρίνει, να κρίνει τα κόμματά μας, να κρίνει τις προτάσεις μας, να κρίνει τα προγράμματά μας. Να καταθέσουμε με σοβαρότητα τις προτάσεις μας για το μέλλον αυτού του τόπου και να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός. Κάντε το αυτονόητο βήμα, να πάμε σε διπλές κάλπες, να πάμε σε εθνικές εκλογές στις 7 Ιουνίου. Μην φυγομαχείτε μην πολώνετε, μην κρύβεστε πίσω από προσωπικές επιθέσεις. Δώστε το λόγο στο λαό, κ. Καραμανλή».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΤΤΑΣ

1. Εδώ και μέρες επαναλαμβάνουμε ότι η πόλωση, οι ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του, και η σκόπιμη παραποίηση της αλήθειας είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός αδύναμου πρωθυπουργού. Και ότι κάθε μέρα που περνά, ο κ. Καραμανλής θα κλιμακώνει όλο και περισσότερο τις μετωπικές επιθέσεις του εναντίον του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.
2. Είναι η επικοινωνιακή γραμμή που εγκαινίασε ο σημερινός πρωθυπουργός τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Δ.Ε.Θ. Καμία παραδοχή ευθύνης, ύβρεις στον αντίπαλο, ασύστολα ψεύδη και παραπληροφόρηση.
3. Η Ελλάδα μπορεί πολύ καλύτερα. Οι Έλληνες πολίτες το ζητούν πλέον επιτακτικά. Και ο σημερινός πρωθυπουργός που ξεκίνησε τη θητεία του με την δήθεν «απογραφή» και την ολοκληρώνει με την παραγραφή, θα λάβει πολύ σύντομα το μήνυμα.