15/4/09

Συναυλία στην καθολική Εκκλησία

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων και το Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου», στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να αγκαλιάσουν όλους τους δημότες, διοργάνωσαν το Σάββατο 11 Απριλίου στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, συναυλία για την ολονυχτία της Παναγίας στο Σταυρό του Χριστού «StabatMaterDolorosa» (Ίστατο η Μητέρα Θλιμμένη) με το Μουσικοθεατρικό Σύνολο ΗΜΙ-ολον, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μονωδίας του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Άννας Μουζάκη.
Στην εκδήλωση ακούστηκαν Ύμνοι για την Παναγία, που τραγουδισμένοι από τις όμορφες φωνές της χορωδίας, δημιούργησαν κατανυκτική ατμόσφαιρα και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές στην ασφυκτικά γεμάτη εκκλησία.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή τέτοιου είδους εκδηλώσεων στην κοινωνική συνοχή της πόλης, καθώς και ο Πατήρ Πέτρος, που εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή και δήλωσε πως η Καθολική Εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου και ο ίδιος προσωπικά, είναι πάντα ανοικτοί και για περαιτέρω κοινές δράσεις.

(Από http://www.agan.gov.gr/)