8/4/09

Παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές των Αγίων Αναργύρων

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα έργα που αφορούν σε ανακατασκευές και συντηρήσεις, σε πλατείες και παιδικές χαρές κατά μήκος όλου του δήμου.
Τα έργα επισκέπτονται και παρακολουθούν τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης, όσο και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι. Να σημειώσουμε, ότι σε ότι αφορά τις παιδικές χαρές, ανακατασκευάζονται με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ, που αφορούν κυρίως στην ασφάλεια των παιδιών.
Αναλυτικά το μήνα που πέρασε είχαμε:
Την παιδική χαρά στην οδό Κωνσταντινουπόλεως (στο ύψος της οδού Ευβοίας), η οποία αναμορφώθηκε από την αρχή με νέα όργανα, ειδικό δάπεδο για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ παράλληλα έγινε αποκατάσταση σε φθορές και συντήρηση του χώρου.
Την παιδική χαρά στην οδό Ταϋγέτου, η οποία κατασκευάστηκε από την αρχή με νέα σύγχρονα όργανα, δάπεδο ασφαλείας για τα παιδιά, παγκάκια, κάδους, νέα πλακόστρωση, συντήρηση κιγκλιδωμάτων κλπ
Την παιδική χαρά στα Μυκονιάτικα, μπροστά από το νέο Βρεφονηπιακό σταθμό, όπου ανακατασκευάστηκε πλήρως με σύγχρονα όργανα και ειδικό δάπεδο για την ασφάλεια των παιδιών.
Την πλατεία στην οδό Πλάτωνος, όπου σε υπάρχοντα κενό χώρο τοποθετήθηκε παιδικό όργανο και προστατευτικό δάπεδο.
Συντηρήσεις έγιναν ακόμη στην παιδική χαρά στην πλατεία Θερμοπυλών και στην παιδική χαρά στον Κόροιβο.

Λακκούβες – κολωνάκια – σαμαράκια - παγκάκια

Παράλληλα, σε όλο το Δήμο Αγίων Αναργύρων συνεχίζονται οι εργασίες που έχουν ξεκινήσει από την αρχή της διετίας και αφορούν σε:
κλείσιμο των λακκουβών και ασφαλτοστρώσεις
ειδικά σαμαράκια που τοποθετούνται για να μειώνουν την ταχύτητα σε επικίνδυνα σημεία στους δρόμους της πόλης
προστατευτικά κολονάκια που συνεχίζουν να τοποθετούνται σε πολλά σημεία των Αγίων Αναργύρων
καινούργια παγκάκια σε πολλά σημεία και αντικατάσταση σπασμένων.

(Από http://www.agan.gov.gr)